Κωνσταντινος Ζερβoς

Ανέκαθεν είχα μια έμφυτη τάση να βοηθώ τους ανθρώπους… όχι μόνο με τη ματιά της αλληλεγγύης, αλλά με εκείνη της αυτοβελτίωσης. Άλλωστε πιστεύω πολύ στον άνθρωπο και τις δυνατότητές του, καθώς και ότι, τελικά, την τύχη μας την καθορίζουμε οι ίδιοι.

Αυτήν ακριβώς τη ματιά έχω και στον τρόπο που δουλεύω. Δουλεύω με υπέρβαρους και παχύσαρκους ανθρώπους εδώ και 15 χρόνια και ενώ οι ίδιοι βλέπουν στον εαυτό τους μόνο περίσσιο λίπος και μια αδυναμία χαρακτήρα να ισορροπήσουν το βάρος τους, εγώ βλέπω ανθρώπους με πολλά ταλέντα και ικανότητες, παγιδευμένους σε στερεότυπα και αντιλήψεις που έχουν σχεδόν ενσωματωθεί στον καθένα τους. Το συναίσθημα της αποτυχίας ή της μη ικανότητας είναι κυρίαρχο στην έναρξη μιας καινούργιας συνεργασίας και ο επαγγελματίας (βλέπε εγώ) καλείται να κάνει “μαγικά” προκειμένου να ανταποκριθεί σε ένα γρήγορο, άμεσο και μόνιμο αποτέλεσμα. Χαριτολογώντας, συνηθίζω να λέω πως το “μαγικό ραβδί” δεν μου έχει παραδοθεί ακόμα και αντί αυτού προτείνω κάτι εξίσου μαγικό: ένα ταξίδι. Ένα ταξίδι αυτογνωσίας με οδηγό εσένα και συνοδηγό εμένα!

Η αλήθεια είναι πως το να είσαι οδηγός στο ταξίδι της ζωής σου δεν είναι απλό, όμως από την άλλη κανένας δεν γνωρίζει τον εαυτό σου καλύτερα από εσένα ούτε ποιο είναι το μονοπάτι που εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές σου ανάγκες.

Αν, λοιπόν, ζητάς να πραγματώσεις το στόχο σου και να το κάνεις φιλικά προς εσένα και με διάρκεια, τότε θα ήταν χαρά μου να συνεργαστώ μαζί σου. Ρόλοι όπως αυτοί του αστυνόμου-μπαμπούλα ή του “επιστήμονα” δεν μου ταιριάζουν – ούτε καν στις Απόκριες!

Αν το αίτημά σου είναι:
Να βελτιώσεις τη σωματική σου εικόνα
Να αλλάξεις τη σχέση σου με την τροφή
Να υιοθετήσεις ένα νέο τρόπο σκέψης για ένα νέο, καλύτερο τρόπο ζωής βασισμένο στα “θέλω” και όχι στα “πρέπει”
Να αγαπήσεις και να φροντίσεις τον εαυτό σου με διάρκεια
Να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου

τότε επένδυσε στον εαυτό σου και συνεργάσου με αυτόν. Κι αν δεν ξέρεις πώς να το κάνεις, εγώ με χαρά θα σε βοηθήσω να ανακαλύψεις τρόπους, λύσεις, συμπεριφορές, επιλογές.

Να ανακαλύψεις όλη τη γνώση που κρύβεις μέσα σου και δεν γνωρίζεις πως έχεις!
Να κάνεις κάτι "μαγικό", αλλά ΑΛΗΘΙΝΟ!
Να βρεις τη δική σου μοναδική αλήθεια και να την πραγματώσεις! 

 

Ακαδημαϊκες εκπαιδευσεις και πιστοποιησεις + διάβασε περισσότερα

Συνεργασιες + διάβασε περισσότερα

Η δραστηριότητά μου για υγεία και ευεξία εκτείνεται και πέρα από τους τέσσερις τοίχους του γραφείου μου, σε κλινικές, ινστιτούτα, επιχειρήσεις και οργανισμούς, όντας πια ο εξωτερικός συνεργάτης τους!

Είμαι περήφανος που με εμπιστεύονται:

SITES

 

 

 

 

Μemberships+ διάβασε περισσότερα

 

 

Μπορείς να δεις το πλήρες βιογραφικό μου εδώ