Testimonials

Είμαι ευγνώμων να γνωρίζω όταν οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκα έμειναν ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μου και επιλέγουν να μοιραστούν την εμπειρία της συνεργασίας.

"Η αλλαγή ήρθε από μέσα...

Δίπλα στο όνομα Κωνσταντίνος Ζερβός, θα ήθελα να βάλω τις λέξεις φιλία, συνεργασία, εμπιστοσύνη. Νομίζω πως χαρακτηρίζουν απόλυτα τον άνθρωπο τον οποίο γνώρισα ανήμερα της ονομαστικής μου εορτής. Από το πρώτο τηλεφώνημα κατάλαβα, πως η μελλοντική συνεργασία μας δεν θα είχε πολλά κοινά με προηγούμενες εμπειρίες.

Όπως κάθε νέα αρχή, έτσι κι αυτή ξεκίνησε με αρκετές αμφιβολίες για την τελική έκβασή της. Διαφορετική καθοδήγηση, μεγαλύτερο πάθος, και συστηματική συγκέντρωση στο υφιστάμενο διατροφικό μου προφίλ. Όλα προσαρμόστηκαν πάνω στις επιθυμίες μου. Σημαντικότερη συμβουλή η άσκηση, η επιμονή, και η συζήτηση. Συζήτηση με τον εαυτό μου.  Μέσα σε περίπου έξι μήνες καταφέραμε παρέα να αναδείξουμε έναν καινούριο άνθρωπο. Η αλλαγή ήρθε από μέσα

Διαβασε Περισσοτερα

"Από τη συνεργασία μας πήρα...

α) Συμπαράσταση και συμπάθεια (οι χοντροί θεωρούν -και μάλλον σωστά- ότι ο υπόλοιπος κόσμος κατά βάση τους αντιπαθεί, άρα όταν κάποιος τους δείχνει συμπάθεια -πόσο μάλλον ένας fit επαγγελματίας υγείας- τότε σημαίνει πολλά, προσφέρεις αν θες ενθάρρυνση)

β) Πήρα μία άλλη εικόνα του γιατί τρώω όταν δεν πεινάω. Αν και ψυχολόγος, δεν θεωρούσα valid δικαιολογία το "τρώω τα συναισθήματά μου" και εσύ με έκανες να το καταλάβω πως συμβαίνει και να εντοπίζω το πότε και το γιατί. (Αυτό νομίζω ήταν το πιο σημαντικό για μένα)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

" Ήταν θυμάμαι...

...Νοέμβριος του 2004, που επιστρέφοντας σπίτι από μια επίσκεψη στην καρδιολόγο μου (είχα προβλήματα υπέρτασης, λόγω προφανώς του σωματικού μου βάρους) είχα πάρει την απόφαση να βρώ ένα διατροφολόγο που θα με βοηθούσε να χάσω το επί πλέον βάρος μου, που ήταν 50 κιλά.

Ενας φίλος μου σύστησε εσένα. Ετσι ήρθαμε σε επαφή και ξεκινήσαμε την συνεργασία, γιατί μια τέτοια ιστορία απαιτεί πράγματι συνεργασία, που από σένα ήταν η καθοδήγηση, η υποστήριξη, η εμψύχωση και από μένα η πειθαρχία.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

"Δεν φανταζόμουν ποτέ...

...ότι η δομή της ζωής μου που με τόσο φροντίδα και κόπο έχω  φτιάξει, θα μου πρόσφερε από την μία τόση χαρά και ολοκλήρωση, αλλά από την άλλη θα μου δημιουργούσε τόσο δυσεπίλυτα και σοβαρά προβλήματα.

Οι ιλιγγιώδεις ρυθμοί και το άγχος μετά από λίγο γίνονται παλιοί σύντροφοι που σε ακολουθούν παντού και τους  συνηθίζεις σε τέτοιο βαθμό που πια δεν σε ενοχλούν γιατί αποτελούν την ρουτίνα σου. Οι υποχρεώσεις συνεχώς αυξάνονται και με κάποιο περίεργο τρόπο όσο και να αυξηθούν, βρίσκουν πάντα χώρο σε ένα ήδη ασφυκτικά φορτωμένο πρόγραμμα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

"Στην προσπάθειά μου...

... να εκμεταλλευτώ δημιουργικά την κάθε μου μέρα και να σκέφτομαι θετικά αποφάσισα να αφιερώσω ένα μεγάλο μέρος από τον χρόνο μου στο γυμναστήριο, με στόχο να εντάξω το πρόγραμμα αυτό στην καθημερινότητα μου. 

Το να προσαρμόσω την καθημερινή άσκηση στην ζωή μου και να πραγματοποίησω ουσιαστικές αλλαγές αναφορικά με τις διατροφικές μου συνήθειες ήταν ειλικρινά πάρα πολύ δύσκολο. 

Πολύ συχνά ακύρωνα τα μαθήματά μου ενώ είχα χρόνο να τα παρακολουθήσω ενώ παράλληλα έτρωγα μεγάλες ποσότητες φαγητού, κάτι που μου δημιουργούσε πολλές ενοχές και με απομάκρυνε από τον στόχο μου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

"Ευχαριστώ πολύ για όλα...

...πραγματικά η βοήθειά σου ειναι πολύτιμη....

Το συμπέρασμα στο οποίο έχω καταλήξει είναι πως ό,τι εχω καταφέρει έως τώρα κ ό, τι θα καταφέρω από εδώ κ στο εξής θα είναι κατακτήσεις μιάς ζωής που θα με κάνουν πιο ώριμη, σοφότερη κ καλύτερο άνθρωπο...

Το νοιώθω, το ελπίζω, το πιστεύω...

Φιλια..”

Μαρικαίτη N.

"Εισαι χαρισματικος...

...στη δουλειά σου και αυτό στο λέω εγώ που κατά βάθος και στην αλήθεια μου , δεν εμπιστεύτηκα ποτέ κανέναν συνάδελφο σου. Το χάρισμά σου πηγάζει απο την ευαισθησία που έχεις σαν άνθρωπος να νοιάζεσαι για το αποτέλεσμα, να μπαίνεις στο σώμα του κάθε ενός που έρχεται να σου ζητήσει βοήθεια,απο τη βαθιά σου γνώση και την αγάπη σου και αυτό φαίνεται και πρέπει όλοι εμείς κι εγώ προσωπικά (που σ έχω βασανίσει τόσο πολύ) να το αναγνωρίζουμε.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ