"Στην προσπάθειά μου...

... να εκμεταλλευτώ δημιουργικά την κάθε μου μέρα και να σκέφτομαι θετικά αποφάσισα να αφιερώσω ένα μεγάλο μέρος από τον χρόνο μου στο γυμναστήριο, με στόχο να εντάξω το πρόγραμμα αυτό στην καθημερινότητα μου. 

Το να προσαρμόσω την καθημερινή άσκηση στην ζωή μου και να πραγματοποίησω ουσιαστικές αλλαγές αναφορικά με τις διατροφικές μου συνήθειες ήταν ειλικρινά πάρα πολύ δύσκολο. 

Πολύ συχνά ακύρωνα τα μαθήματά μου ενώ είχα χρόνο να τα παρακολουθήσω ενώ παράλληλα έτρωγα μεγάλες ποσότητες φαγητού, κάτι που μου δημιουργούσε πολλές ενοχές και με απομάκρυνε από τον στόχο μου.

 Ένιωθα ότι πραγματικά χρειάζομαι κάποιον που να με καθοδηγεί και να στηρίζει την προσπάθειά μου αυτή. Δημιουργούσα πάρα πολλά εμπόδια που με απέτρεπαν από το στόχο μου ενώ ήθελα πάρα πολύ ταυτόχρονα να αλλάζω την εικόνα μου, πιστεύοντας ότι με την αλλαγή αυτή θα νιώθω πιο ικανή και δημιουργική.

Παρακολουθώντας ένα από τα μαθήματα του Κωνσταντίνου, από την πρώτη στιγμή σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να με βοηθήσει. Ειλικρινά δεν γνώριζα την ειδικότητά του, εισέπραξα μόνο κάτι πολύ θετικό και εμπιστεύτηκα το ενστικτό μου.

Πολύ γρήγορα από την πρώτη συνεδρία άρχισα να σκέφτομαι τους λόγους που με κάνουν να αποπροσανατολίζομαι από τους στόχους μου, τους φόβους μου, και να δουλεύω αναφορικά με αυτό.

Η εμπειρία μου ήταν πολύ ιδιαίτερη και καθοριστική για μένα. Η συνεργασία μας ήταν πραγματικά πολύ σημαντική δεδομένου ότι κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου αλλά ταυτόχρονα ήρθα σε επαφή με τον συναισθηματικό μου κόσμο βιώνοντας μια μεγάλη αλλαγή από μέσα πρός τα έξω.

Με την καθοδήγησή του, σταδιακά αλλά μεθοδικά ολοκλήρωσα τους στόχους μου, συμπληρώνοντας πολλές παραλείψεις,και δημιούργησα νέους.Ταυτόχρονα έννοιες όπως η συνέπεια στον εαυτό μου άρχισαν να ενεργοποιούνται και να με συνδέουν πραγματικά με τα θέλω μου. 

Το πόσο όμορφα ένιωσα και νιώθω ειλικρινά δεν μπορώ να στο περιγράψω μέσα σε αυτό το τόσο μικρό κειμενάκι. Αυτό που εισέπραξα από εσένα και την συνεργασία μας με βοήθησε αρκετά στο να βάλω κάποιες τελείες......και να κάνω εσωτερική αναζήτηση. 

Θεωρώ ότι είσαι πολύ ιδιαίτερος σχετικά με αυτό που κάνεις και νιώθω ότι πραγματικά έχω έναν καινούργιο φίλο, έναν δάσκαλο που θα μου δώσει τα μέσα για μια μεγάλη αλλαγή.”

Ελένη Μπ.